Laatste nieuws

Feestje

26 maart 2019
Afscheid en verjaardag, Maandag 24 maart was een gekke dag voor De Stuurhut. Lindsey was jarig, maar...

Leuke nieuwe vacatures voor pedagogisch medewerkers

07 maart 2019
Ben je pedagogisch medewerker en zoek je een leuke, afwisselende baan? Prokino heeft nieuwe vacature...

Valentijn

15 februari 2019
De liefde gaat hier op De Meerpaal nog altijd door de maag ;-) Een heerlijk valentijnstoetje vanuit ...

De laatste loodjes van het schooljaar

15 mei 2018

Een heerlijk zonnetje, strak blauwe lucht..... Het was geen straf vanmorgen om 7 uur te moeten beginnen met het wekken van de kinderen. Heerlijk deze laatste periode tot aan de zomervakantie, deze fijne zomerdagen doet de sfeer extra goed.

Voordat de meivakantie begon zijn de roef en de stuurhut al op Kamp geweest. Ze hebben genoten en ook heerlijk weer gehad. Gelukkig maar, want dat is een gok die je neemt wanneer je vroeg in het jaar weggaat. De sloep heeft nog iets om naar uit te kijken, zij gaan het laatste weekend voor de zomervakantie nog op Kamp; Gezellig!! De meeste jongeren zijn daarna gelukkig ook al vrij, want echt uitgerust terugkomen zullen zij niet.

Maar goed, de laatste periode betekent ook de laatste loodjes. Er zijn een aantal examenkandidaten begonnen, er zijn er ook al een aantal klaar (scholen mogen dit ook zelf indelen tegenwoordig!!) en anderen moeten nog even zwoegen om over te gaan dit schooljaar. Maar 1 ding is zeker. We gaan er met z'n allen wat gezelligs van maken deze laatste weken. Elke groep heeft nog wel een afsluitactiviteit in de planning staan en we hebben ook nog een gezellige BBQ met alle kinderen, ouders en medewerkers.

En dan ..... het ging zo snel, voor we het doorhebben zit het schooljaar 2017-2018 er al weer op!!