Samen wonen, samen beleven

 

De Erks

Een gemengde groep, bestaande uit drie meisjes en vier jongens, in de leeftijd van 8 tot 14 jaar. 

In hun vrije tijd spelen de jongere kinderen graag buiten, terwijl de ouderen graag voetballen. Ook knutselen is een geliefde bezigheid, met name bij de meisjes. 

 

De Kakatoe

De groep wordt gevormd door twaalf kinderen, waarvan negen jongens en drie meisjes, in de leeftijd van 9 tot 15 jaar. De kinderen zijn dol op buitenspelen. De zandbak en skeelers zijn favoriet. Als ze niet kunnen buitenspelen doen de kinderen graag een spelletje of gamen op de DS of tablet. 

 

‘t Kempke

Een groep van tien kinderen, variërend in de leeftijd van 7 tot 17 jaar. Bij mooi weer wordt er volop buitengespeeld, maar ook binnenshuis vermaken de kinderen zich, zowel individueel als in groepsverband met een puzzel, knutselwerk of spel.

 

De Snep

Deze groep wordt momenteel gevormd door 7 meisjes en 3 jongens in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. Een heel sportieve club die houdt van skeeleren, voetballen en klauteren op het klimrek. De Sneppers zijn in de zomermaanden ook vaak te vinden in het zwembad.

 

Dukwaeg

Een groep jongeren die zelfstandig woont, onder begeleiding van onze professionele staf. Bij Begeleid Zelfstandig Wonen (BZW) leer je voor jezelf te zorgen. Dit hoef je niet alleen te doen. Ook je medebewoners kunnen advies geven of een handje helpen.