Activiteiten

Kerst, Sinterklaas, Carnaval, kerkelijke en andere belangrijke feestdagen worden bij ons allemaal, net als thuis, gezellig gevierd! Uiteraard vergeten we ook de verjaardagen niet. Dit wordt met de hele groep een feest.

 

Buiten al deze feestelijkheden, zijn er natuurlijk ook nog de hobby's en gaan de kinderen naar zwemles. Iedereen kan zich aansluiten bij een vereniging of sportclub, als de omstandigheden en bereikbaarheid dit toelaten. De kinderen kunnen naar tennis, voetbal, hockey, ballet, judo enz. De jongste kinderen worden altijd weggebracht en opgehaald. Ligt een activiteit wat verder, dan kunnen de kinderen met het internaatbusje gebracht en gehaald worden.

 

Als je wilt spelen bij kinderen uit je klas dan kan dat natuurlijk. Ook op het internaat zijn je vriendjes of vriendinnetjes van harte welkom!. Speelafspraakjes maken wordt door ons zeker gestimuleerd, zodat de kinderen ook buiten het internaat contacten leggen.

 

Er worden maandelijkse activiteiten in het gemoderniseerde atrium georganiseerd. Hier worden gezamenlijk films bekeken, getafeltennist, knutselmiddagen gehouden enz. Maar ook worden er grotere evenementen georganiseerd, zoals een lang weekend kamperen, voetbaltoernooien of een dagtocht. Bij diverse activiteiten zijn de ouders uiteraard van harte welkom.