Groep Theems

 

In het schooljaar 2018-2019 bestaat de groep uit jongeren tussen de 10 en de 18 jaar. In ons gezellige huis heeft iedereen een eigen kamer die hij of zij naar eigen smaak mag inrichten. De woonkamer biedt een huislijke sfeer waar de jongeren graag samen komen om tv te kijken, een spelletje te spelen of huiswerk te maken.

 

De jongeren gaan allemaal naar verschillende scholen in regio Arnhem-Nijmegen en omgeving. Daarnaast kiezen veel jongeren ervoor om op een sport te gaan. Hier zijn diverse mogelijkheden voor in de directe omgeving. 

 

Vrienden en vriendinnen zijn bij ons van harte welkom. De begeleiding zorgt ervoor dat er na school wat te drinken op tafel staat en dat er tijd is om de dag te bespreken. In huis is er altijd een luisterend oor. Door de week wordt er samen met de jongeren gekookt en zij hebben ook inspraak op het maken van het menu. 

 

Iedereen is uniek en we begeleiden dus zo veel mogelijk individueel. De jongeren mogen worden wie ze zijn en opgroeien naar zelfstandigheid in een vertrouwde en veilige omgeving. 

 

Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd in de Theems. Uiteraard vieren wij de feestdagen. Naast de feestdagen gaan we met de groep regelenmatig uitstapjes maken; zoals schaatsen, zwemmen, bowlen of karten. Het schooljaar sluiten we af met een activiteitenweekend.