Ondersteunende diensten

 

Receptie

Onze receptie is gevestigd bij de hoofdingang van het internaat en is op werkdagen geopend van 7.00 uur tot 20.00 uur. Onze medewerksters zijn verantwoordelijk voor het verzorgen van administratieve werkzaamheden en inkomende telefoon. U kunt bij hen terecht voor al uw administratieve vragen.

 

Wasserij

In de wasserij wordt de kleding gewassen en worden zo nodig kleine herstelwerkzaamheden verricht. Omdat er centraal gewassen wordt, is het raadzaam om de kleding te voorzien van de naam van uw kind/kinderen.

 

Huishouding

In samenwerking met de groepsleiding zorgen de huishoudelijk medewerksters er voor dat de leefruimte van de kinderen netjes en schoon blijft. De medewerksters zijn ook verantwoordelijk voor de openbare ruimtes.

 

Technische dienst

De technische dienst draagt zorg voor het in goede staat houden van het gebouw en de 

installaties. Daarbij staat de veiligheid van de kinderen en de medewerkers voorop. Het onderhoud van de tuin en de speeltoestellen vallen ook onder de verantwoording van de technische dienst.

 

Keuken       

De koks koken dagelijks verantwoorde en gevarieerde maaltijden voor de kinderen en zorgen voor de dagelijkse bevoorrading van de groepen. Als een kind jarig is, mag het bij de koks een traktatie aanvragen. Bij een bijzondere gelegenheid zorgen de koks voor een feestmaal.

Als ouders hun kinderen op vrijdag komen halen, kunnen zij tegen een geringe vergoeding in de huiskamer mee-eten.