Laatste nieuws

Leuke nieuwe vacatures voor pedagogisch medewerkers

07 maart 2019
Ben je pedagogisch medewerker en zoek je een leuke, afwisselende baan? Prokino heeft nieuwe vacature...

Kerstfeest op het internaat Prinses Margriet in Zwolle

24 december 2018
Op zondag 16 december vierden kinderen, ouders en medewerkers Kerst. Om 16.00 uur werd de sfeervolle...

Druk bezochte Opa en Oma middag op het internaat Prinses Margriet in Zwolle groot succes!

14 november 2018

Vrijwel alle opa's en oma's zijn trots op hun kleinkinderen. De band tussen kleinkind en grootouder is uniek. Kleinkinderen laten opa en oma weer naar de eenvoudige dingen van het leven kijken. Andersom kan de wereldwijsheid voor de kleinkinderen een bron van inspiratie zijn voor de toekomst. Kleinkinderen zijn bijzonder en opa's en oma's ook. Daarom organiseerde het internaat Prinses Margriet op woensdag 14 november jl.. een opa en oma middag. De zelfgemaakte uitnodigingen van de kleinkinderen zijn op tijd verstuurd, zodat de opa's en oma's alle tijd hebben gehad om deze middag vrij te houden. Om 14.00 uur stonden de kinderen op het balkon en zwaaiden naar de opa's en oma's die aankwamen. Velen van hen kwamen op de fiets; heel erg sportief!

Vervolgens werden de opa's en oma's van harte welkom geheten door de locatie-manager Miranda Samson en de kleinkinderen.

De kinderen hadden samen met de groepsleiding heerlijke lekkernijen gemaakt zoals appelplaatcake, boterkoek en arretjes cake. Ook de koks zijn druk bezig geweest met het maken van zelfgemaakte pepernoten en overheerlijke "kniepertjes". Traditionele lekkernijen, die erg in de smaak vielen.

Onderling werden er veel oude herinneringen opgehaald door de opa's en oma's en met de kinderen werden er spelletjes gespeeld. Ook werd er een bezoek aan de groepen gebracht, waar de kinderen hun kamer konden laten zien en ook daar werd gezorgd voor een warm welkom.

Al met al een geweldige middag, waar zowel oud als jong van genoten hebben en zeker voor herhaling vatbaar!