Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Zorg
Beleid-en-kwaliteit
Beleid en Kwaliteit

Beleid en kwaliteit

Prokino Zorg heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het proces van verbeteren en vernieuwen heeft voortdurend de aandacht. Bewaking en borging van de kwaliteit vindt plaats in een organisatie-breed kwaliteitssysteem. Prokino Zorg is ISO 9001:2015 gecertificeerd.
Decorative bar

Een veilige leefomgeving

Het bieden van een veilige leefomgeving staat voorop. Deze veiligheid wordt in eerste instantie bepaald door de ruimtes en de inrichting en voldoen aan alle wettelijke eisen.

Ook onze medewerkers spelen hierbij een belangrijke rol. Met passie, kennis en ervaring verrichten zij dagelijks hun werk. Alle medewerkers beschikken over een relevante opleiding, veel van hen zijn in het bezit van een BHV (bedrijfshulpverlening)-diploma en een EHBO-certificaat. Alle medewerkers hebben bovendien een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) overlegd. Ook volgen de medewerkers regelmatig opfriscursussen en scholingsdagen die vanuit het samenwerkingsverband met Meander-Prokino worden georganiseerd.

Beleid, locatieplan en protocollen
Beleid, locatieplan en protocollen
De kwaliteit wordt ondersteund door een algemeen pedagogisch beleid, locatieplannen, protocollen en werkinstructies. Deze documenten worden regelmatig, op periodieke wijze, geƫvalueerd en indien nodig bijgesteld.