Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Zorg
Locaties
Midden-limburg
Sluizencomplex Maasbracht

Midden-Limburg

Onze zorg locatie is gelegen aan een rustig woonerf en staat in Maasbracht. Deze locatie delen we onze collega's van het Prinsenvaart internaat en Prokino Kinderopvang.

Prokino Zorg Midden-Limburg is gelegen in Maasbracht. Maasbracht is nauw verbonden met de Maas en haar haven. Schipperskinderen worden al jaren opgevangen op het schippersinternaat, waar ze tijdens de schoolperiode wonen. Wij zijn gevestigd in huizen van het schippersinternaat. Op onze locatie bevindt zich een hoofdgebouw met daaromheen 10 huizen waar ook kinderopvang gevestigd is. We liggen midden in de woonwijk en genieten van de vele voorzieningen die Maasbracht te bieden heeft.

Maasbracht heeft een mooie dorpskern met vele soorten winkels, restaurants en musea. Voor kinderen en jongeren is er veel te doen bij de lokale verenigingen of via de jeugdactiviteiten van Wel.kom. In de zomer wordt er veel gebruik gemaakt van het Eurobad. Dit buitenbad trekt veel jongeren en gezinnen aan uit de hele regio.

Basisscholen liggen in het dorp en voortgezet onderwijs is aanwezig op fietsafstand in Roermond, Echt en Maaseik (B).

We hebben een centrale ligging en liggen op steenworpafstand van Roermond en Sittard en op een half uur rijden van Maastricht of Venlo. We zijn makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer of met auto.

Kind
Extra aandacht
Ieder kind en iedere jongere ontwikkelt zich in zijn of haar eigen tempo. Maar soms is er extra begeleiding nodig om de ontwikkeling te stimuleren en te sturen. Prokino Zorg biedt daarom begeleiding aan kinderen en jongeren van alle leeftijden en helpt hen om (weer) op eigen benen te staan
Kussengevecht
Thuis, op de opvang of bij ons
We begeleiden het kind, de jongere of jongvolwassene waar het nodig is. Dit kan in de eigen thuissituatie zijn, maar ook op school, op de opvang, in één van onze woonvoorzieningen, of een combinatie.

Wij bieden de volgende zorgproducten aan in Midden-Limburg

Individuele begeleiding Jeugd (tot 18 jaar)

Gezinsbegeleiding

Leefgroep (5- 18 jaar)

Partners
Onze partners
Prokino Zorg werkt in Limburg samen met andere instanties en organisaties om de juiste zorg en begeleiding te bieden. Zo werken wij in Weert samen met Kr8tig om kinderen en jongeren dagbesteding te bieden, met PSW voor dagbehandeling voor kinderen uit onze kinderopvang plus groepen en met STERKR en Anacare voor respectievelijk GGZ-basiszorg en ambulante begeleiding.

Contactgegevens

Locatie
Naam
Lonneke Brouns
Adres
Stevensweerterweg 26
Postcode
6051 GS
Stad
Maasbracht
Postbus
-
Contact
Telefoon
06-57338034
KVK-nummer
-
Openingstijden
Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00